Hallo,

Mijn naam is Gea Huiskens en moeder van een zoon. Ik woon sinds augustus 2019 in Ten Post en ik heb van 2013-2019 in Ten Boer gewoond. Het zijn beide fijne dorpen, om in te wonen.

In november 2014, ben ik op het idee gekomen om Huishoudservice Ten Boer te beginnen, mede omdat er in die periode, veel te doen is geweest in het nieuws over de vermindering of verwijdering van de uren in de huishoudelijk sector. Hierdoor hadden ouderen/zieken geen recht meer op hulp of zij moesten de hoge kosten zelf betalen. Dit vond ik onacceptabel! In juli 2015 was alles rond en ging Huishoudservice Ten Boer van start! Ik ben er van overtuigd dat huishoudelijke hulp voor iedereen betaalbaar moet zijn en dat iedereen van mijn huishoudservice kan profiteren.

Ik wil u graag helpen met uw huishouden voor een betaalbare prijs!

Ik richt mij op allerlei soorten huishoudens, die mijn hulp goed kunnen gebruiken. Dit kan door ziekte of een handicap zijn, of door u werk, omdat u geen tijd meer overhoud voor ontspanning, want het schoonmaakwerk kost te veel tijd. Ik vind het erg belangrijk dat uw huis weer lekker schoon en fris is. Zodat u na mijn komst heerlijk kunt ontspannen.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan qua schoonmaakwerk. Ik heb gewerkt bij schoonmaakbedrijven en een thuiszorg instelling. Ik heb huishoudelijke taken verricht bij anderen thuis. Zowel in het binnenland als in het buitenland. Door deze ervaringen weet ik, wanneer en waar ik een product wel of niet hoor te gebruiken.

Mensen omschrijven mij als: professioneel, zorgvuldig, sociaal en betrouwbaar.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd doktersassistente. Door de ervaringen die ik in dit beroep heb opgedaan ben ik zeer bewust van de verschillende problemen die iemand in zijn leven kan krijgen. Dit kan voor hem of haar erg belemmerend zijn. Ik beschik over een goed inlevingsvermogen. Ik wil u graag bij staan door u een luisterend oor aan te bieden.

Ik hecht veel waarde aan privacy!